baner 290x90 px

Sve turističke usluge

Sve usluge smeštaja

Holiday Inn

Hotel Holiday Inn sa cetiri zvedice nudi vam odlican smestaj u poslovnom delu Novog Beograda u neposrednoj blizini BELEXPO kongresnog centra. Odlicna lokacija i dobra povezanost sa svim delovima grada ucinice vas boravak i dentalni turizam nezaboravnim.

O Hotelu

Hotel Holiday Inn nazali se u srcu Novog Beograda u neposrednoj blizini BELEXPO kongresnog centra. Novi Beograd predstavlja ekonomski centar Beograda u kome su smestene sve velike kompanije, kongresni centri, dvorane i sportske hale. Udaljenos od samo 15 minuta voznje od aerodroma ''Nikola Tesla'' cini ovu lokaciju posebno interesantnom i pogodnom za vas boravak. Pored toga neposredna blizina bitnih saobracajnica kao sto je auto-put E70 je nesto sto ovu lokaciju cini posebno atraktivnom i do centa grada stize se za samo 10 minuta voznje. 

 

Dentalni turizam

Blizina glavnih gradskih saobracajnica  posebno pogoduje svim nasim posetiocima dentalnog turizma u Beogradu koji se odluce da odsednu u ovom hotelu. Voznja od samo desetak minuta do centra grada nece biti prepreka za razgledanje grada i njegovih znamenitosti. Pored toga u blizini hotela nalazi se trasa biciklisticke staze tako da se mozete baviti i biciklizmom.

 

Stomatoloska ordinacija

Nasa stomatoloska ordinacija nalazi se u centru grada i do nje vam nece trebati mnogo vremena. Ako se odlucite za gradski prevoz u blizini hotela staje tramvajska linija broj 7 koja ce vas za sveka desetak minuta odvesti do nas. Ako pak niste ljubitelj javnog prevoza mozete uzeti taksi koji vas nece kostati mnogo do stomatoloske ordinacije.

 

Slike hotela

Podeli sa prijateljima: