baner 290x90 px

Sve turističke usluge

  • O Beogradu

    Beograd je grad kulture, zavabe i veselih…

  • Avala

    Avala je omiljeno odmaraliste Beogradjana…

  • Kalemegdan

    Kalemegdan je stara beogradska tvrđava…

  • Topciderski park

Sve usluge smeštaja

Garni Hotel Centar

Hotel Centar smestej je u strogom centru Novog Sada u blizini pesacke zone i bitnih posovnih, kulturnih, istorijskih i drugih sadrzaja. Dodjite i osetite prijatnu atmosferu, ljubazno osoblje i uslugu na vrhunskom nivou.

O hotelu

 

Hotel Centar sa 4 zvezdice nalazi se u strogom centu Novog Sada nadomak centralne gradske pesacke zone i svih bitnih kulturnih, posovnih i istorijskih znamenitosi. Odlican polozaj hotela omogucava brz i jednostavan obilazak svih delova grada. Usluge po najvisim hotelskim standardima, prijatna atmosfera i ljubazno osoblje je nesto na sta cete sigurno biti zadovoljni. Hotel poseduje sopstveni parking koji je 24 casa pod nadzorom.  Pored toga hotel ima raznovrsan sadrzaj kao sto je aperitiv bar, sala za dorucan, sobni servis i drugo. 

 

Smestaj 

 

Enterijer hotela je moderan sa jednostavnim linijama i toplih bojama. U sastavu hotela se nalazi 42 sobe i 2 apartmana. U skladu sa visokim hotelskim stantadrima sobe su opremljene sa svim potrebnim sadrzajima. Sobe imaju idilican pogled na centar grada kao i ostali prateci sadrzaj: direktna telefonska linija, besplatni bezicni internet, kablovski TV program, mini bar sa raznovrsnom ponudom pica, mogucnost termoregulacije, sef i prostrano kupatilo sa kadom. 

 

 

Izgled prostorija i hotela

 

Podeli sa prijateljima: