baner 290x90 px

Sve turističke usluge

Sve usluge smeštaja

Hotel Moskva

Hotel Moskva je velelepno zdanje u strogom centru Beograda koje je spomenik kulture i nalazi se pod zastitom drzave. Idealno mesto za vas boravak i dentalni turizam kao i posetu nasoj stomatoloskoj ordinaciji.

O hotelu

 

Hotel Moskva sagradjen je davne 1906. godine u samom srcu Beograda sto mu daje posebu car i lepotu. Otvoren je 1908.godine od strane kralja Petra I Karadjordjevica. Kroz vreme ovo zdanje prozivljavalo je burnu istoriju Beograda i danas predstavlja svojevrsni spomenik kulture koji je pod zastitom drzave. Sa svoje cetiri zvezdice i 124 komforne sobe i sest luksuznih apartmana garantuje vam nezavoravan boravak.  U prizemlju hotela nalazi se restoran, poslasticarnica, nocni klub i drugi sadrzaj koji vam garantuje da ce vam vreme biti kvalitetno ispunjeno ukoliko se odlucite da vise vremena provodite u samom hotelu. Sama lokacija hotela koja podrazumeva blizinu muzeja, pozorista i drugih gradskih znamenistosti i turistickih atrakcija garantuje vam dobar provod i ugodan boravak u nasem gradu. Neke od poznatih licnosti koje su bile gosti ovog velelepnog zdana su: Albert Anstajn, Alfred Hickok, Ricard Nikson, Lucano Pavaroti, Robert De Niro, Bred Pit i drugi.

 

Dentalni turizam

 

Ukoliko se odlucite da budete gosti naseg grada i odsednete u Hotelu Moskva ugodan boravak i nezaboravan provod je nesto sto vam garantujemo. Blizina nase stomatoloske ordinacije je nesto sto vam garantuje da ce te imati vremena da ogranizujete razgledanje grada i uzivanje u carima Beograda. Do stomatoloske ordinacije moze se stici za oko 5 minuta hoda tako da vam gradske guzve nece predstavljati problem da brzo resite sve sto zelite i zatim kvalitetno organizujete svoje slobodno vreme.

 

 

Slike hotela 

Podeli sa prijateljima: