baner 290x90 px

Sve turističke usluge

Sve usluge smeštaja

Hotel Metropol Palace

Hotel Metropol Palace u centru Beograda sa svojom 55 godina dugom istorijom i novim izgledom pruza vam odlican smestaj i uzivanje. Neposredna blizina glavnih gradskih znamenitosti i nase stomatoloske ordinacije je nesto sto posebno isticemo.

O hotelu

Hotel Metropol Palace sa svojom 55 godina dugom istorijom rada ugostio je mnoge poznate licnosti iz sveta. Uzdizuci se iznad tasmajdanskog parka pruza jedinstveni pogled i kutak za odmor usred gradskog jezgra. Tokom istorije bio jedan od omiljenih hotele predsednika Josipa Broza Tita u kome su borave mnoge svedse poznate licnosti. Hotel u svojoj ponudi ima raznovrsni smestaj za svaciji ukus i razlicite potrebe. 

 

Dentalni turizam

Hotel Metropol Palace nalazi se u centru Beograda u blizini raznovrskih istorijskih i kulturnih znamenitosi grada. Sve ovo je izuzetno pogodno i atraktivno za vas boravak i za dentalni turizam u Beogradu. Blizina stomatoloske ordinacije do koje se stize za oko 2 minuta hoda od hotela je izuzetno pogodna za organizaciju vase vremena i boravka kod nas. 

 

Slike hotela

Podeli sa prijateljima: