baner 290x90 px

Sve turističke usluge

Sve usluge smeštaja

Hotel Excelsior

Hotel Excelsior u centru grada i neposrednoj blizini zubarske ordiancije idelna je lokacija za vas smestaj i dentalni turizam u Srbiji. Dodjite i sami se uverite u kvalitet usluge.

 

O hotelu Excelsior

Ovaj hotel sa bogatom tradicijom i velikim kulturnim nasledjem u centru Beograda nudi vam odlican smestaj u renoviranom zdanju. Spoj proslog i sadasnjeg vremene je nesto cime ovaj hotel odise i uzivacete u boravku. Odlicna lokacija hotela omogucava vam lako i brzo razgledanje gradskih znamenitosti. Blizina velikih gradskih parkova daje vam mogucnost da uzivate u prirodi i zelenilu koje Beograd pruza kao i da vodite aktivan i zdrav zivot. Neposredna blizina zubarske ordinacije je nesto sto posebno isticemo kao prednost tako da necete mnogo vremena trositi za transport do zubarske ordinacije. 

 

Istorija hotela

Hotel Excelsior svoju bogatu istoriju pocinje da pise davne 1921.godine kada je prvobitno koriscen kao bolnica da bi ubrzo bio promenjem u ugostiteljski objekat. Tokom Drgugog svetskog rata u hotelu je bio smesten nemacki generalstab, a nakon rata ovo zdanje koristilo je Mnistarstvo za poljoprivredu i sumarstvno da bi svoju prvobitnu namenu ugostiteljskog objekta dobio tek 1948.godine.

 

Transport

Zbog svog odlicnog polozaja i bilzine velikih gradskih znamenitosi nece vam biti potreban poseban prevoz da obicete sve bitne lokacije u centru grada. Ako se odlucite da dodjete sopstvenim transportom tu je podzemna garaza u blizini hotela koja radi 24h. Naravno uvek vam stoje na raspolaganju taksi udruzenaj za prevoz po gradu. 

 

Stomatoloska ordinacija

Stomatoloska ordinacija se nalazi u neposrednoj blizini hotela na samo 2 do 3 minuta hoda tako da necete gubiti vase dragoceno vreme na trasport i gradske guzve. Imacete vise vremena za odmor i razgledanje gradskih znamenitosti. 

 

Sobe

Hotel poseduje jednokrevetne i dvokreventen sobe koje su skoro renovirane sa predivnim pogledom na gradski park. Pored toga svaka soba ima kablovsku televiziju i bezicni internet i sve to je uracunato u cenu smestaja tako da nemate dodatnih troskova. Pored toka imate na raspolaganju servis za pranje vesa i hemijsko ciscenje tako da vam boravak u nasim prostorijama bude sto prijatniji i lepsi. Pored toga 24h vam je na raspolaganju ljubazno osoblje za sve nejasnoce ili pomoc. 

 

Slike hotela

Podeli sa prijateljima: