baner 290x90 px

Sve turističke usluge

  • Topciderski park

  • Avala

    Avala je omiljeno odmaraliste Beogradjana…

  • Kalemegdan

    Kalemegdan je stara beogradska tvrđava…

  • O Beogradu

    Beograd je grad kulture, zavabe i veselih…

Sve usluge smeštaja

Hotel Balkan

Hotel Balkan idealan je za kraće vikend odmore jer svojom centralnom lokacijom omogućava svojim gostima lak pristup svim bitnim gradskim lokacijama. Uzivajte u vasem odmoru i dentalnom turizmu kod nas.

O hotelu

 

Hotel Balkan je oaza mira i udobnosti smeštena usred uzavrele energije i burnog života centra Beograda, koji svakodnevno poseti hiljade ljudi i predstavlja idealnu bazu za sve posetioce koji zele da budu smesteni u blizini glavnih turistickih atrakcija. U neposrednoj je blizini Knez Mihailove ulice, šetališta u kome možete osetiti sav šarm Beograda, na par koraka od Trga Republike, nadomak mnogobrojnih pozorišta, muzeja i bioskopa, kao i Skadarlije - stare boemske četvrti. Takođe se nalazi u neposrednoj blizini Skupštine grada Beograda, Privredne Komore Srbije, Privredne Komore Beograda, brojnih drugih znamenitosti.

Transport

 

Ukolik zelite hotel pruza mogucnost transfera od aerodroma do hotela i obratno hotelskim automobilima  po ceni od €20.- u jednom pravcu / po vozilu, odnosno hotelskim mini busom (17 mesta) za prevoz grupe gostiju za koji se cena posebno ugovara. Takođe postoji mogućnost transfera džipom Range Rover (3 mesta) po ceni od €50 za zakup kola u jednom pravcu. Pored ovoga postoji i javna gadska linija koja saobaca na svakih 30 minuta od aerodroma do centra grada. Za sve posetioce dentalnog turizma u Srbiji koji izraze zelju organizujemo docek na aerodromu i prevoz do hotela.

 

Dentalni turizam

Za sve posetioce grada Beograda i korisnike usluga stomatoloske ordinacije ovaj beogradski hotel idealan je za kraće vikend odmore jer svojom centralnom lokacijom omogućava svojim gostima lak pristup prodavnicama, restoranima, istoriskim znamenitostima, muzejima, pozorištima, barovima i noćnom životu koji se smatra jednim od najbogatijih u Evropi. 

 

Stomatoloska ordinacija

Hotel Balkan nalazi se u cenru grada i udaljen je od nase stomatoloske ordinacije svega 5 minuta peske taka da vam nece biti potrebno mnogo vremena da dodjete do nas. 

 

 

Slike hotela

Podeli sa prijateljima: