baner 290x90 px

Sve turističke usluge

Sve usluge smeštaja

Hotel Balkan

Hotel Balkan idealan je za kraće vikend odmore jer svojom centralnom lokacijom omogućava svojim gostima lak pristup svim bitnim gradskim lokacijama. Uzivajte u vasem odmoru i dentalnom turizmu kod nas.

O hotelu

 

Hotel Balkan je oaza mira i udobnosti smeštena usred uzavrele energije i burnog života centra Beograda, koji svakodnevno poseti hiljade ljudi i predstavlja idealnu bazu za sve posetioce koji zele da budu smesteni u blizini glavnih turistickih atrakcija. U neposrednoj je blizini Knez Mihailove ulice, šetališta u kome možete osetiti sav šarm Beograda, na par koraka od Trga Republike, nadomak mnogobrojnih pozorišta, muzeja i bioskopa, kao i Skadarlije - stare boemske četvrti. Takođe se nalazi u neposrednoj blizini Skupštine grada Beograda, Privredne Komore Srbije, Privredne Komore Beograda, brojnih drugih znamenitosti.

Transport

 

Ukolik zelite hotel pruza mogucnost transfera od aerodroma do hotela i obratno hotelskim automobilima  po ceni od €20.- u jednom pravcu / po vozilu, odnosno hotelskim mini busom (17 mesta) za prevoz grupe gostiju za koji se cena posebno ugovara. Takođe postoji mogućnost transfera džipom Range Rover (3 mesta) po ceni od €50 za zakup kola u jednom pravcu. Pored ovoga postoji i javna gadska linija koja saobaca na svakih 30 minuta od aerodroma do centra grada. Za sve posetioce dentalnog turizma u Srbiji koji izraze zelju organizujemo docek na aerodromu i prevoz do hotela.

 

Dentalni turizam

Za sve posetioce grada Beograda i korisnike usluga stomatoloske ordinacije ovaj beogradski hotel idealan je za kraće vikend odmore jer svojom centralnom lokacijom omogućava svojim gostima lak pristup prodavnicama, restoranima, istoriskim znamenitostima, muzejima, pozorištima, barovima i noćnom životu koji se smatra jednim od najbogatijih u Evropi. 

 

Stomatoloska ordinacija

Hotel Balkan nalazi se u cenru grada i udaljen je od nase stomatoloske ordinacije svega 5 minuta peske taka da vam nece biti potrebno mnogo vremena da dodjete do nas. 

 

 

Slike hotela

Podeli sa prijateljima: